Concept Stedenbouwkundigplan

Op dit moment wordt er aan het stedenbouwkundigplan voor 't Hof van Klein Baal gewerkt. Het plangebied vormt een overgang naar het buitengebied zodat natuur en wonen harmonieus samengaan. In februari 2021 zijn uw woonwensen en ideeën voor de inrichting van het gebied geïnventariseerd. De uitkomsten hiervan staan op deze website.

Aan de afbeelding van het concept stedenbouwkundigplan kunnen geen rechten worden ontleend.
Het betreft nadrukkelijk een concept waarop wijzigingen doorgevoerd kunnen worden, mede aan de hand van de resultaten uit de enquête.

Aanmelden nieuwsbrief >>

Verbinding tussen buitengebied en wonen

De stedenbouwkundige opzet voorziet in een sterke overgang van wonen naar het landschap. Zo komt er langs 't Hof van Klein Baal een bomenstructuur en langs de Van der Mondeweg komt een groene buffer met een wadi zodat je straks mooi en rustig kunt wonen. Een groene corridor zorgt voor een doorzicht naar het landschap om het plangebied heen. Je ervaart de rust, de ruimte en het groen optimaal in 't Hof van Klein Baal!

In 't Hof van Klein Baal komen zowel koop- als huurwoningen.
Er worden hoek- en tussenwoningen (waaronder sociale huurwoningen), twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd.

Concept indeling

Voorlopige verdeling woningtypes

Onze stedenbouwkundige heeft een voorlopige opzet gemaakt voor de verdeling van de woningtypes in 't Hof van Klein Baal. De uitkomsten van de vragenlijst die in februari online heeft gestaan, worden meegenomen voor de definitieve planvorming.

Aanmelden nieuwsbrief >>