Bedankt voor het meedenken!

Terugkoppeling van de resultaten

Resultaten online-vragenlijst

De online vragenlijst die op onze website heeft gestaan met vragen over onder andere de invulling van de woonomgeving, de gewenste architectuur en de voorkeuren voor de woningtypen, zijn door velen van u ingevuld. Bedankt voor uw bijdrage!
Samen met ú wordt 't Hof van Klein Baal dé nieuwe woonstek in Haalderen met woningen die voldoen aan uw wensen en die staan in een omgeving waar iedereen zich prettig en veilig voelt.

Het kan enkele seconden duren voordat het pdf bestand gedownload is.

Bekijk resultaten

OMWONENDEN EN BELANGHEBBENDEN

Notulen online-informatieavond

Voor direct omwonenden van 't Hof van Klein Baal is een online bijeenkomst georganiseerd om de resultaten van de vragenlijsten en vragen die spelen met elkaar te kunnen bespreken. De bijeenkomst, georganiseerd door Jansen Bouwontwikkeling, gemeente Lingewaard en Buro Waalbrug (stedenbouwkundigbureau), heeft inmiddels plaatsgevonden en een aantal omwonenden en belanghebbenden heeft hieraan deelgenomen.

Het kan enkele seconden duren voordat het pdf bestand gedownload is.

Bekijk notulen

Hoe nu verder?

De resultaten van de vragenlijst en de informatieavond voor omwonenden en belanghebbenden, worden verwerkt door Buro Waalbrug en binnenkort wordt de stedenbouwkundige opzet van 't Hof van Klein Baal door de gemeente vastgesteld. Daarna wordt de bestemmingsplanprocedure opgestart en gaat de architect aan de slag met de woningontwerpen voor de koop- en huurwoningen die er gaan komen. 

Wij verwachten dat de verkoop eind dit jaar van start gaat. Wij houden u op de hoogte over de voortgang. De verhuur wordt opgestart tijdens de bouw. Hiervoor is nog geen planning af te geven.