Stedenbouwkundig plan

Stedenbouwkundig plan september 2023

61 woningen

Gemeente Lingewaard en Jansen Bouwontwikkeling werken nauw samen aan nieuwbouwplan van ’t Hof van Klein Baal. Het plangebied ligt op het perceel op de hoek van de Van der Mondeweg – Lage Zandsestraat. In 2021 presenteerden wij tijdens een online informatieavond het eerste stedenbouwkundig plan.

Het stedenbouwkundig plan is inmiddels veranderd wat betreft de verkeersontsluiting. Door de provincie zal een veilige fietsoversteekplaats worden aangelegd ter plaatse van de Van der Mondeweg. Daarnaast wordt de verbinding van de Lage Zandestraat met de Van der Mondeweg afgesloten voor autoverkeer en is er in het plan aan de noordwestzijde een nieuwe ontsluitingsweg opgenomen met de Van der Mondeweg voor verkeer vanuit Haalderen en de nieuwbouwlocatie.

In het plan is nu een groter aantal betaalbare woningen opgenomen. Buro Waalbrug heeft hiervoor een gewijzigd stedenbouwkundig plan met 61 woningen opgesteld. Via de onderstaande button kunt u het stedenbouwkundig plan bekijken.

Bekijk het stedenbouwkundig plan >>

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Word je enthousiast van de gedachte aan een woning van nieuwbouwproject 't Hof van Klein Baal? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Zo blijf je van de ontwikkelingen op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief >>

ONTWIKKELAAR
't Hof van Klein Baal is een ontwikkeling van
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

CONTACT
info@hofvankleinbaal.nl