Bedankt voor het meedenken!

Terugkoppeling van de resultaten

Resultaten online-vragenlijst

De online vragenlijst die begin 2021 op deze website heeft gestaan met vragen over onder andere de invulling van de woonomgeving, de gewenste architectuur en de voorkeuren voor de woningtypen, zijn door velen ingevuld. Bedankt voor jullie bijdrage! Samen met jou wordt 't Hof van Klein Baal dé nieuwe woonstek in Haalderen met woningen die voldoen aan jullie wensen en die staan in een omgeving waar iedereen zich prettig en veilig voelt.

Het kan enkele seconden duren voordat het pdf bestand gedownload is.

Bekijk de resultaten

OMWONENDEN EN BELANGHEBBENDEN

Notulen online-informatieavond

Voor direct omwonenden van 't Hof van Klein Baal is in maart 2021 een online bijeenkomst georganiseerd om de resultaten van de vragenlijsten en vragen die spelen met elkaar te kunnen bespreken. Aan de bijeenkomst, georganiseerd door Jansen Bouwontwikkeling, gemeente Lingewaard en Buro Waalbrug (stedenbouwkundigbureau), hebben een aantal omwonenden en belanghebbenden deelgenomen. Download het verslag via de onderstaande button.

Het kan enkele seconden duren voordat het pdf bestand gedownload is.

Lees het verslag

Hoe nu verder?

De resultaten van de vragenlijst en de informatieavond voor omwonenden en belanghebbenden, worden verwerkt door Buro Waalbrug. Daarna wordt de stedenbouwkundige opzet van 't Hof van Klein Baal door de gemeente vastgesteld. Vervolgens wordt de bestemmingsplanprocedure opgestart en gaat de architect aan de slag met de woningontwerpen voor de koop- en huurwoningen die er gaan komen. 

De beoogde start verkoop van de woningen was in eerste instantie eind 2021. Dit blijkt niet haalbaar door aanpassingen aan de Van der Mondeweg. Bij inwoners van Haalderen en binnen de gemeente Lingewaard leeft de wens om ter plaatse van de Van der Mondeweg, in de nabije toekomst een veilige kruising met een oversteekplaats voor fietsers te realiseren. Lees er meer over bij 'Nieuws' op deze website.

Naar het laatste nieuws