Comfortabel wonen

't Hof van Klein Baal │ nieuwbouw in Haalderen

’t Hof van Klein Baal in Haalderen staat voor buiten wonen in de Betuwe. In Haalderen woon je heerlijk rustig in een prachtige omgeving gekenmerkt door landerijen, tuinderijen en natuurlijk de uiterwaarden van de Waal. Daarnaast woon je in Haalderen zeer centraal in de stadsregio Arnhem Nijmegen.

In de nieuwe woonwijk ’t Hof van Klein Baal komen ca. 55 woningen die geschikt zijn voor een brede doelgroep. Er staan in het voorlopig stedenbouwkundig ontwerp hoek- en tussenwoningen (waaronder sociale huurwoningen), twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Dus of je nu starter of doorstromer bent, ’t Hof van Klein Baal is dé plek voor jou!

De uitkomsten van de inventarisatie van je woonwensen vind je op de website bij Resultaten online-vragenlijst. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijft op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief >>

.

Ligging

’t Hof van Klein Baal ligt langs de Van der Mondeweg aan de noordzijde van het dorp, tegenover de Aldi. De ca. 55 woningen komen in een mooie hofachtige structuur te liggen waarbij er ook veel aandacht is voor de inrichting van het openbaar gebied en een mooie overgang naar het omliggende landschap.

LANDELIJK EN RUSTIG

Haalderen

Met een bescheiden ca. 2.000 inwoners woon je hier nog echt landelijk en rustig. Kinderen kunnen veilig opgroeien en tegelijkertijd is de reuring ook snel op te zoeken. Bemmel, Huissen, Elst en natuurlijk Arnhem en Nijmegen liggen op steenworp afstand en zijn met de auto, fiets en het OV zeer goed bereikbaar. Het is de bedoeling om Haalderen te laten groeien en bloeien. Met de komst van ’t Hof van Klein Baal gaat dat nog meer gebeuren!

De Betuwe

Haalderen ligt in de gemeente Lingewaard. Eén van de zeven gemeenten die samen de landstreek de Betuwe vormen. De Betuwe is een veelzijdig gebied waar cultuurhistorie, natuur, nostalgie en bruisende festivals hand in hand gaan. Door de streek stromen de Waal en de Linge.

Voorlopige planning

Let op, dit is een prognose. Aan deze planning kunnen geen rechten worden ontleend.

April 2021: terugkoppeling resultaten online vragenlijst op deze website

Voorjaar 2021: vaststellen stedenbouwkundige opzet

Afgelopen periode tot eind 2022: Onderzoek en oplossing verkeersveilige situatie Van der Mondeweg

Eerste en tweede kwartaal 2023: Herzien van het stedenbouwkundig plan en informatiebijeenkomst voor omwonenden en geïnteresseerden

Tweede kwartaal 2023: Start bestemmingsplanprocedure

Nader te bepalen: Start verkoop en verhuur van de woningen

’t Hof van Klein Baal is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en gemeente Lingewaard.

Gemeente Lingewaard │ www.lingewaard.nl
Jansen Bouwontwikkeling │ www.jansenbouwontwikkeling.nl

Contact
info@hofvankleinbaal.nl